fredag 9. august 2013

GLOSSYBOX - JULI 2013

Mens vi var bortreist så kom min første Glossybox i postkassen :)

Jeg har alltid vært så misunnelig på de som har kunne abonnere på disse Glossyboxene, og endelig kan man få de til Norge også. Hurra!

Juli-boksen var skikkelig så lekkert dekorert. Turkis boks med korallfargede sjøstjerner og koraller. Lyste sommer av hele boksen.

Boksen inneholdt følgende:

1. WEN Cleansing Conditioner
Revolusjonerende nytt hårpleiesystem som erstatter shampoo, balsam, kur og styling - alt i ett. Med WEN rengjør du håret uten å fjerne dets naturlige oljer, styrke og glans.

2. EMITE MAKE-UP Eyeshadow Primer
Gi din øyenmake-up den holdbarheten som du alltid har ønsket deg! Bær primeren under øyenskyggen for å forsterke pigmentene og forlenge varigheten, eller alene for å gi øyelokket fukt.

3. ETRE BELLE Collagen & Aloe Vera Hydro Mask
Gjenoppbyggende og fuktgivende kollagen- og aloe vera-maske for alle hudtyper. Den øker hudens elastisitet og gir en jevnere hudtone. Rengjør ansiktet, påfør og la virke i 20 minutter.

4. NAILS INC Brook Street Nail Polish
Korall er en klassisk sommerfarge og her får du en fantastisk neglelakk i en myk rosa, korallaktig farge. Oppfriskende og moderne samtidig som den fint passer sammen med de fleste stiler!

5. BEAUTYBIRD Fly High Active Foot Gel
Avkjølende og beroligende gel for varme, trøtte og hovne sommerføtter! Mentol- og eukalyptusolje frisker opp og gir fra seg en god duft i tillegg til at føttene dine umiddelbart føles svalere.





Ingen kommentarer: